Deze korte cursus is toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over de theorie, geschiedenis en toepassingsmogelijkheden van Coloured Glasses®. In 3 korte filmpjes wordt deze informatie getoond.

Deze basis is tevens noodzakelijk om de cursus tot duider te volgen. In die cursus leer je daadwerkelijk de resultaten van de test te interpreteren en gebruiken.

Theorie

In dit hoofdstuk leer je over de theorie waarop Coloured Glasses® gebaseerd is, de Emergent Cyclical Levels of Human Existence Theory.

Aan het eind van het filmpje zijn stellingen opgenomen. Door de juiste stellingen te kiezen, maak je je eigen samenvatting.

Geschiedenis

Dit hoofdstuk gaat in op de geschiedenis van Coloured Glasses®. Je leert over de ontwikkeling van verschillende producten.

Ook aan het eind van dit filmpje zijn stellingen opgenomen. Door de juiste stellingen te kiezen, maak je je eigen samenvatting.

Toepassingen

In dit hoofdstuk leer je over de verschillende toepassingsmogelijkheden van Coloured Glasses®

Cursusevaluatie

Coloured Glasses® wil graag leren van jouw ervaringen in deze cursus en stelt het daarom zeer op prijs wanneer je de moeite wilt nemen jouw feedback te geven in onderstaande cursusevaluatie.